Et, gıda ve sıvı termometresi
Saplama model
Etlerin pişme derecelerini ölçmeye yarar.
Tava ve mangal kullanımına uygundur.
Yoğurt yapımında sütün sıcaklığını ölçerek en uygun mayalanma noktasını bulmaya yardımcı olur.
Ekmek ve kek yapımında iç sıcaklığını ölçmeye yardımcı olur.
Hold tuşuna basarak göz teması kuramadığınız noktadaki dereceyi ekrana sabitleyebilirsiniz.
KULLANIM
1- Fırında belli bir ısıda pişmesi gereken yiyeceklerinizin istenen ısıda olup olmadığının kontrol edilmesinde
2- Evde yoğurt yapıyorsanız ideal mayalanma ısısı olan 42 derecenin tutturulmasında
3- Bebek mamalarının istenen sıcaklığa düşmesinin kontrolünde
4- Isıtılan suyun belli bir dereceye gelmesinin kontrol edilmesinde
5- Dondurulmuş gıdaların ısısının kontrolünde
6- İçeceklerin belli bir ısıda saklanıp saklanmadığının kontrolünde
KULLANIM ALANLARI
1- Hava Sıcaklığı
2- Yemek Hazırlama
3- Isıtma ve Havalandırma
4- Tarım
5- Petrokarbonlar
6- Otomotiv
7- Fotoğrafçılık
8- Yemek Saklama
9- Soğutma
10- Mayalama
11- Eczacılık
12- Laboratuvar
13- Enerji Yönetimi
DİĞER ÖZELLİKLER
1- Ölçüm Aralığı : -50°C ~ +300°C (-58°F ~ +572°F)
2- Hassasiyet : 0.1°C (≤ 100°C ; 0,5°C (> 100°C)
3- Sapma Payı : (-20°C ~ 80°C) ± 1°C
4- Voltaj : DC 1.5V
5- 10 dakika işlem yapılmadığında otomatik kapanır.
6- Sensör Hatası Göstergesi
7- °C ve °F gösterim seçimi
Meaty&Cheesy